Nopeaa verkkokauppaa jo vuodesta 2005
- Lamppu jopa huomiseksi.


Verkkomaksut


KAIKKI MAKSUTAVAT - TURVALLISESTI JA TEHOKKAASTI

Projektorilamput.com -verkkokaupan maksujärjestelmiä ja maksuturvallisuutta hoitamaan on valittu Paytrail Oyj. Paytrail Oyj takaa, että kuluttaja saa tilaamansa tuotteen tai rahat takaisin.

Paytrail Oyj on Suomen johtava verkkokaupankäynnin maksuliikenneyritys, jonka asiakkaita ovat esim. Sanoma Entertainment, Bilia Oy Ab ja Sovella Oy.

Paytrail Oyj takaa maksuturvallisuuden

Kuluttaja voi turvallisesti ostaa verkkokaupasta, koska Paytrail tarkistaa asiakasyritystensä taustat huolellisesti. Lisäksi asiakasyritysten toiminnan tasoa seurataan jatkuvasti.

Verkkokaupalle Paytrail takaa nopean ja kustannustehokkaan rahaliikenteen. Palveluun kuuluvan Kauppiaspaneeli -työkalun kautta myyjäyritys seuraa maksuliikennettä keskitetysti yhdestä paikasta. Myös keskeytyneiden tai muutoin epäonnistuneiden maksusuoritusten hoitaminen tapahtuu Kauppiaspaneelin avulla.

Tilaustiedot tallentuvat Projektorilamput.com:n varmuuskopioituun järjestelmään. Samat tiedot tallentuvat SV:n maksujärjestelmään. Tietojen tallentuminen kahteen toisistaan riippumattomaan järjestelmään varmistaa tieto- ja maksuturvallisuuden.

Tehokas maksaminen on kaikkien etu

Paytrail Oyj:n järjestelmä on kuluttajan näkökulmasta mahdollisimman helppokäyttöinen. Palvelussa on vapaasti valittavissa lähes kaikki mahdolliset verkkopankkimaksut, yleisimät luottokortit, sekä osamaksuratkaisut. SV toimii tiiviissä yhteistyössä pankkien, luottokorttiyhtiöiden sekä kulutusluottoyhtiöiden kanssa, mikä takaa että palvelun toimivuus on aina ajan tasalla.

Verkkokaupalle järjestelmä tarjoaa tehokkaat työkalut myynnin seurantaan ja rahaliikenteen valvontaan. Lisäksi järjestelmä mahdollistaa merkittävät säästöt taloushallinnon kuluissa. Työskentelyn tehokkuus, luotettavuus ja helppous mahdollistavat merkittäviä kustannussäästöjä, joista hyötyvät sekä ostaja että myyjä.

Lisätietoja Paytrail Oyj:stä
www.paytrail.com

Laskutus- ja osamaksupalvelun toteuttaa Collector.

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collectorin kanssa, joka on Collector Credit AB:n laskupalvelu. Maksutapa mahdollinen enimmillään 1000EUR ostoissa.

Kun valitsette maksutavaksi Collector Lasku/Osamaksun, niin tulette saamaan tilatut tuotteet kotiinne ennen niiden maksamista. Voitte maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksunne pienempiin eriin.

Lasku erääntyy tilausta seuraavan kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta Teillä voi olla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

Kun valitsette laskulla tai osamaksulla maksamisen, voitte tilata ainoastaan vakituiseen osoitteeseenne ja Teidän pitää olla täyttänyt 20 vuotta tilauksen yhteydessä.

Laskun saadessanne voitte valita 24 kuukauden osamaksun maksamalla vähimmäissumman, joka ilmenee laskustanne. Osamaksun korko on 1,6% kuukaudessa, mikä vastaa 19,20% nimellistä vuosikorkoa. Osamaksulla maksettaessa veloitetaan lisäksi tilinhoitomaksu 2,95 euroa kuukaudessa.

Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6% kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Saatte täydelliset ehdot Collector Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät http://commerce.collector.se/fi/YKSITYISILLE-/Maksa-laskulla/.
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf.
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf.


Projektorilamput.com
Y-tunn. 1992845-8 puh. 0505450700
tavoitat meidät parhaiten sähköpostin avulla: info(ät)nettivideo.com
Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%