Lampun asennus

Kun asennat lamppua projektoriisi, on hyvä ottaa huomioon muutama asia.

1) Älä koske lampun lasiosiin paljain sormin. Käsistä tarttuu rasvaa lampun pintaan ja tämä voi aiheuttaa lampun rikkoutumisen. Lamppu käy todella kuumana käytön aikana, joten rasva tärvelee lampun ennemmin tai myöhemmin.

2) Kiristä ruuvit hyvin asentaessasi lampun laitteeseen. Löysälle jääneen lampun sähköliitäntä voi kuumeta ja kipinöidä. Pahimmassa tapauksessa koko projektori menee rikki. Kiristämisessä muista kuitenkin kohtuus.

3) Puhdista ilmansuodattimet. Projektorisi toimii hiljaisemmin ja paremmin, sekä lampun käyttöikä pitenee kun ilma kulkee esteettömästi laitteen sisällä. Suodatin kannattaa puhdistaa säännöllisesti muulloinkin, kun lampun vaihdon yhteydessä.

betkolik betlike betpark betticket betturkey extrabet holiganbet ilbet ikimisli imajbet jojobet kralbet mariobet marsbahis meritking milanobet piabet redwin süpertotobet tempobet

4) Projektoria käytettäessä on hyvä noudattaa valmistajan ohjeita. Sammuttaessasi laitetta anna tuulettimen jäähdyttää lamppu tasaisesti ja sammua itsekseen. Lamppu hajoaa nopeasti jos katkaiset virran laitteesta esimerkiksi virtajohdon irroittamalla. Älä liikuta projektoria sen käydessä. Lamppu on erittäin kuuma ja hajoaa todella herkästi täräyksistä. Anna lampun jäähtyä kunnolla ennen siirtoa.